tekst 2 - Tweelingzielen Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

tekst 2

ARTIKELEN > mysterie ontrafeld


MYSTERIE ONTRAFELD

Mijn lieve tweelingziel Floor bevindt zich in grote problemen. Ze wordt in haar eigen huis gevangen gehouden en gedomineerd door een zwaar gestoorde crimineel die haar tijdens de periode dat Floor en ik waren opgenomen in een ggz kliniek, werd verkracht. Ik kwam erachter toen ik op het naambordje van Floor, in de hal van de flat van waar ze woont, een tweede naam ontdekte die me wel heel bekend voorkwam van die bewuste opnameperiode..... Er is gelukkig wel een ex advocaat die heeft gereageerd op een eerdere video die ik gisteren op mijn youtube videokanaal heb geplaatst. !!! Ik raad je ook aan te kijken op deze website over tweelingzielen naar alle teksten en video's, wat ook voor mensen in de wetenschap en bij de ggz bijzonder leerzaam kan zijn. In het bijzonder de bijbehorende video op de pagina video en daarnaast ook naar de tekst 1 en bijbehorende lange geluidsmontage van 135 minuten onder het tabblad audiomontage. Toegegeven, een hele zit, maar wel leerzaam.

Gelukkig is het wel zo dat ze sinds maandag 22 juli 2013 jongstleden is verlost van die knul die haar lange tijd gevangen hield in haar woning en haar leven tot een hel heeft gemaakt. Maar Floor is sterk, ijzersterk en weet vanuit haar spirituele hoogbegaafdheid heel goed hoe problemen op te lossen. ZE is, naar aanleiding van mijn emotionele video over mijn ontdekking aangaande die persoon die bij haar inwoonde, aktie gaan ondernemen.

De video waar ik het net over had, is een samenstelling van een video van ongeveer 42 minuten die ik gisteren, 21 juli 2013, heb gemaakt en een korte video van eergisteren, 20 juli 2013, die ook op mijn youtube videokanaal staat. Wel belangrijk om te weten is dat ik in de periode tussen het maken van beide video's een enorme, gigantische bewustzijnstoename heb ervaren. Hierdoor zijn alle stukjes van een grote legpuzzel in een klap volledig inelkaar gevallen. Anders gezegd, het is me nu eindelijk pas goed duidelijk geworden, het hoe en waarom rondom alle gebeurtenissen van de afgelopen anderhalf jaar (jan.2012-juli 2013), aangaande gebeurtenissen rondom mijn tweelingziel Floor en mij. En daarmee is ook de bron van alle problemen, de persoon die verantwoordelijk is voor alle pijn en verdriet die Floor en ik hebben gehad omtrent ons contactverlies gedurende anderhalf jaar, wat mij betreft door de mand gevallen. Ik heb hem door. Maar hij heeft ook via Floor de GGZ misleid, en haar daarvoor gebruikt, om daarmee een verkeerd beeld te schetsen over mij richting de ggz. En onder zijn druk, onder zijn bewind, is er ook de illusie de wereld in geholpen dat mijn gevoelens voor Floor niet wederzijds zouden zijn, dat Floor niks meer in me zou zien, en dat ze geen vrienden meer met me zou willen zijn. Dat is echter niet waar, maar omdat het feit dat Floor wel degelijk nog wel degelijk heel veel ziet in een nieuw contact met mij, en daar ook intens naar verlangt al anderhalf jaar lang, onder zijn bewind stelselmatig werd ontkend, gelooft de GGZ het nog altijd niet dat die gevoelens wel degelijk wederzijds zijn. En zie zoiets als eenling maar eens te veranderen. Ik hoop dat dat beeld ook gaat veranderen, maar ook dat er een spoedig einde komt aan de gevangenschap van Floor, dat ze weer in vrijheid kan leven.

Telepathie en een krachtige positieve energetische verbinding tussen tweelingzielen is iets heel normaals, en ook iets heel natuurlijks. Langs die weg onderhouden Floor en ik onderling contact. Dat komt omdat tweelingzielen één gemeenschappelijke ziel, oftewel zielsenergie, met elkaar delen. Dat geeft dan al vanaf de allereerste ontmoeting een gigantische explosie van zuiver positieve energie. De hele ggz afdeling waar we toen waren opgenomen fleurde ervan op. Die krachtige energie die ons met elkaar verbindt maakt ook volledig helder, betrouwbaar en zuiver telepatisch contact mogelijk, en je kunt op die manier ook elkaars emoties op afstand aanvoelen. We leren van elkaar, en dat verklaart ook waarom ik het afgelopen half jaar zo ontzettend sterk ben geworden en zowel in geestelijk als spiritueel opzicht ongelofelijk sterk ben gegroeid. En via dit "ondergrondse" contact laat ze nog altijd zeer regelmatig weten (en via haar energie ook voelen) dat ze wel degelijk nog heel veel voelt voor nieuw contact. Zij is ook degene die dit proces heeft begeleid..., en die me nog altijd begeleidt.

Voordat ik het op 19 juli 2013 ontdekte dat ze samenwoont met een crimineel die haar al eerder heeft verkracht, stelde ik haar vrijblijvend voor via email om me te komen opzoeken bij de snackbar in het nabijgelegen winkelcentrum in Kostverlorenhof, Amstelveen. Op een bepaalde dag tussen twee en vier uur in de middag. Ze heeft daarop gereageerd, in de verte kwam ze mijn kant op gelopen, echter op een gegeven moment (achteraf gezien uit angst voor die persoon waarmee ze samenwoont, voor zijn reactie als ze dat aan hem zou vertellen) draaide ze zich weer om en keerde weer terug naar de plek waar ze vandaan kwam. Ze had een heel ander kapsel waardoor ik haar, althans in eerste instantie, niet herkende. Maar ze heeft wel degelijk de moeite genomen me op te zoeken.

Hoe dan ook, ik hoop dat er gauw een einde komt aan deze voor zowel haar als mij beknellende en buitengewoon pijnlijke situatie, zodat we elkaar eindelijk weer eens kunnen zien en ons contact opnieuw oppakken. Floor is psychiatrisch gezien volkomen gezond, het is zeer ongewenst haar hiervoor weer opnieuw op te nemen, en dat is ook helemaal niet nodig. We verlangen naar elkaar, we willen ons contact weer opnieuw oppakken, weer vrienden zijn, en zo'n niet noodzakelijke opname zou betekenen dat we allebei nog langer moeten wachten op een start van dat nieuwe contact. Het is juist die knul die haar misbruikt die opgenomen zou behoren te worden, of, liever nog, achter de tralies gezet. Sexueel misbruik is een ernstig misdrijf, om nog maar te zwijgen hoe hij ons leven anderhalf jaar heeft vergald, om zijn ego te kunnen strelen, en om nog maar te zwijgen over de manier waarop hij de ggz heeft misleid.

Marianne van de BZW (Begeleid Zelfstandig Wonen) begrijpt al het spirituele en mijn spirituele gaven, verklaart me gelukkig niet voor gek. Ja, het valt niet mee om steun te vinden in deze overwegend rationeel, analytisch ingestelde wereld......


 
Homepage | FLOOR (privé) | Over Floor | Over mijzelf | CONTACT | LINKS | INZENDINGEN | DAGBOEK | Weblog-artikelen | Ervaringsverhalen | ARTIKELEN | REAKTIES | Psychiatrie (GGZ) | Foto's | VIDEO | Video's Youtube | Video's Privé | VIDEO' S FLOOR | AUDIO | RADIO-OPNAMES | EIGEN MUZIEK | Algemene Site Map
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu