Tweelingziel-Liefde - Tweelingzielen Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tweelingziel-Liefde

ARTIKELEN > van internet > tweelingzielen (1)

Tweelingzielen zijn lichtwerkers in het ritme op hartsniveau. Zij worden bijeen gebracht om de kosmische energie weer te laten dansen en branden in de harten van de mensheid...

Je zou hem of haar kunnen ontmoeten, je ‘andere helft’, je zielenmaatje, je ultieme spiegel.
Je kunt het alleen weten via het hart. En het hart is extatisch, zoals Ware Liefde. Tweelingziel-liefde is de hoogst mogelijke vorm van liefde en reikt je alle tools aan om je persoonlijk te ontwikkelen.
Het is een liefde die tegelijk ontwrichtend èn allesomvattend is.

Tweelingzielen zijn ‘Universele’ vrouwelijke en ‘Universele’ mannelijke zielen. Wanneer deze energieën samenvloeien vindt er extreem veel magnetische en spirituele harmonie plaats. De Universele tweelingziel-liefdesenergie stroomt voelbaar tot in iedere vezel, zij zijn elkaars ultieme spiegel. De druk van het Universele lot brengt hen samen. Het Hogere Bewustzijn brengt hen steeds weer met elkaar in verbinding, voelbaar tot in alle zeven chakra’s. En voelbaar tot in de Kosmische energie van het Universum.

De Tweelingziel liefdesvlam veroorzaakt trillingen die het éénzijn laat ervaren. Het is de energie van de integratie van innerlijke polariteiten, van ieder individu. Creërend en manifesterend. De liefdesvibratie tussen tweelingzielen geeft een boost aan de mensheid en deze zal zichtbaar en voelbaar zijn.
Het is tijd om wakker te worden, het is tijd voor de nieuwe Gouden Aarde.

Na de ontmoeting met je twin ontwaak je spiritueel en leer je onvoorwaardelijk liefhebben. Je kunt te maken krijgen met onverklaarbare, lichamelijke ongemakken en veranderingen, zoals een versnelde of onregelmatige hartslag. Ook heldervoelen, helderweten en helderzien ontwikkelen zich in een rap tempo. Daarnaast ervaar je vaak wisselende emotionele stemmingen, die diep kunnen ingrijpen en van totaal vertrouwen en innerlijk wéten, ineens naar wantrouwen en twijfel kunnen schieten. Zo geloof je er helemaal in en dan ineens ook helemaal niet meer!

Tweelingziel-liefde is niet iets wat je met je normale intelligentie kunt bevatten, het reikt ver boven alle vormen van de ‘normale’ liefde uit en overkomt je. Het wordt bekrachtigd en bestuurd door het Universum, je kunt er niet voor kiezen, je zult ermee moeten dealen. Verzet je er dan ook niet tegen, hoe aanlokkelijk dat soms ook lijkt. Ontvang deze grootse liefde en omhels het met duizend armen. Blijf er op vertrouwen. Ook wanneer je in een emotionele rollercoaster terecht komt. Het is allemaal afgesproken werk. Weet dat het de bedoeling is om samen iets neer te zetten, vertrouw op de belofte van de samensmelting en onthoud dat je te maken hebt met de hoogst mogelijke vorm van liefde die weinigen van ons mogen ervaren. Het enige wat belangrijk is om te onthouden, is dat je mag accepteren dat Tweelingziel-harten de instrumenten van Liefde zijn, en dat alléén het ego je kan laten geloven dat jullie afgescheiden zijn. Het brein is het gereedschap van het ego.

Tweelingziel-liefde biedt je ultieme en optimale persoonlijke ontwikkeling en is de weg van transformatie van het hart en het loslaten van het ego. Het is een intense beleving, voelt ontegenzeggelijk diep en zet je met grote regelmaat klem in je gevoelswereld. Onbegrip, ontwrichting, ontkenning, afstand en afstootgedrag zijn hier inherent aan.
Ook voor je omgeving ben je raadselachting, de mensen om je heen kunnen niet begrijpen waarom je ‘ineens zo veranderd bent’.
Maar een zielsliefde zo groot als deze valt niet met de gebrekkigheid van onze aardse woordenschat te omschrijven en is soms ongelooflijk moeilijk te dragen. Het grijpt diep in en kent zijn weerga niet.

Vergeet niet dat ook ik het hele onderwerp onrealistisch en uitermate overdreven vond, in eerste instantie. Maar ik heb verhalen geredigeerd voor het Zielsliefde boek en dat had een grote impact op mij. De zielsliefde-verhalen die ik moest redigeren van mensen die hun tweelingziel waren tegengekomen riepen de volgende vragen bij mij op; ‘Waren dit ontmoetingen die vastlagen en was mijn ‘mooie man’ dan misschien ook mijn tweelingziel?’ Ik ging op onderzoek uit want het was allemaal toch wel heel theoretisch voor me. Aan de andere kant was het voor mij ook heel belangrijk, want ik voelde hetzelfde. Daar wilde ik een verklaring voor! Zoals waarschijnlijk de meeste van jullie. Ik zie jullie nu door al deze teksten worstelen, op zoek naar een beetje houvast en (h)erkenning….

Je kunt je, na de ontmoeting met je twin, hopeloos eenzaam en totaal onbegrepen voelen. Alles waar je in geloofde met betrekking tot de ‘normale’ liefde wordt keihard onderuitgehaald. De liefde die je kent uit romantische films en boeken vraagt om nieuwe inzichten. Je kunt je zelf er niet meer mee verenigen en bent niet meer in staat om je als individu voort te bewegen. Jij en je twin zijn een eenheid. Als een twee-eenheid; twee vlammen van het vuur, van het leven! Jullie zijn zo dicht bij elkaar, dat je één wezen bent. Voor altijd de perfecte “dubbele kracht” van het leven. Je bent in deze ‘nieuw’ gemaakt voor altijd, moment na moment. En dat is op zijn zachtst gezegd best lastig.

Ook wordt er van je verlangd om onvoorwaardelijk lief te leren hebben. Onvoorwaardelijke liefde is iets wat je bij (je) kinderen ervaart. Het geheim van onvoorwaardelijkheid is om het ‘als’ weg te denken. Je zegt: ‘ik houd van jou’. En niet ‘Ik houd van je als …..je dit of dat doet’! Tweelingziel-liefde gaat hier aan voorbij, want zuivere liefde geeft en verlangt niets terug.

We zitten nu midden in het Aquarius-tijdperk. In elk NU breken ontmoetingen en herkenningen open door het bliksemlicht. Om liefde te creëren. Om liefde te expanderen. Als je de waarheid van het hart ervaart, dan is er geen twijfel dat je de helft van een Tweeling bent of ontmoeten mag, dat er een ander existeert met jou, van hartslag tot hartslag. Het staat geschreven in je hart. En het beweegt tot diep in je wezen, ver van woorden of concepten.

Tweelingzielen zijn de lichtwerkers in het ritme op hartsniveau, zij worden bijeengebracht om de kosmische energie weer te laten dansen en branden in de harten van de mensheid. Weet dat de samensmelting zal komen. De enige reden waarom de buitenwacht denkt dat dit niet zo is, is omdat men vanaf de verkeerde golflengte luistert, het verkeerde station. Zij luisteren naar de ontvanger van afscheiding.

Twijfel je zelf? Vraag aan je hart, en luister. Niet met het brein, en voel hoe je hart antwoord geeft. Als je antwoorden bedenkt, zit je op de verkeerde plaats; als je de antwoorden voelt dan zit je op de goede plaats.

Gedurende je reis richting je TZ/zielsverwant kun je wel eens ´verdwalen´ in onzekerheid. Toch helpt je ´team´ om je steeds maar duidelijk te maken dat je gevoel klopt, dat je niet gek bent. Je kunt dus dingen meemaken die niet op toeval berust kunnen zijn. Ik werd in het verkeer steeds maar weer geconfronteerd met bedrijfswagens, tot ik er ‘gek’ van werd. Maar er zijn meer symbolieken aan deze liefde verbonden. Ik heb echt ongelooflijke dingen gehoord, zoals de naam van de twin die overal opduikt tot intuïtieve schilderijen die boodschappen lijken over te brengen.
Tweelingzielen zijn nu eenmaal rijzende, dwarrelende en pulserende symbolieken van het leven.

In het begin hadden wij een volmaakte verbinding en waren we zuiver op elkaar afgestemd. Samen keren wij langzaam maar zeker terug naar die prachtige staat van eenheid.


Fysieke aantrekkingskracht
Als je werkelijk tweelingzielen van elkaar bent, dan weet je hele lichaam dit. Het is doordrenkt van dit weten. Een fontein van licht is wat je kunt ervaren wanneer je lichamelijk samensmelt. Het mentale lichaam wordt namelijk doordrenkt met extatische energie. Tweelingzielen hebben een enorme aantrekkingskracht tot elkaar, je kunt eigenlijk alléén maar versmelten. Deze versmelting is niets anders dan de versmelting van de zielen, die zich via het lichaam met elkaar verbinden. Het is een bundeling van energie, van krachten, die elkaar aantrekken via de geslachtsdelen.

De seksualiteit tussen tweelingzielen is naast primair, rauw ook hoog spiritueel en dus ‘Goddelijk’. Je kunt tijdens het vrijen ervaren totaal vanuit je instinct te ‘handelen’, er is sprake van totale overgave. Je voelt elkaar feilloos aan en het ritme van jullie heilige harten klopt gelijktijdig. Alle barrières, alle schaamte valt weg.
Door deze fysieke verstrengeling/versmelting hoef je (ook) niet te praten met elkaar, omdat woorden de intense beleving tekort zou doen. Er is dus eigenlijk sprake van een seksuele, heilige samensmelting die je nooit eerder op deze manier hebt (mogen) ervaren.   
Indien je met elkaar samensmelt, in liefde en volledige acceptatie, kun je ook ervaren diep in elkaars ogen te kijken tot alles vervaagt. Dit is een vorm van osmose, waarbij energie wordt overgedragen van de één op de ander en vice versa. Daarom communiceer je in eerste instantie via de ogen en niet via andere lichaamsdelen. Immers, de ogen zijn de poort naar de ziel.

Tweelingzielen zijn één en waren altijd (al) één, maar wanneer zij fysiek samensmelten, worden ze (weer) één ziel. Hierdoor zou je kunnen ervaren niet meer te weten ‘wie nu wie is’. De individualiteit houdt op te bestaan, je bent één met de ander en je voelt deze eenheid.

Als deze oneindige liefde verbonden is met het hart en als de lagere instincten worden overwonnen, dan vindt er een transformatie in het bewustzijn plaats.
De ‘Honeymoon’ fase
Na de allereerste (fysieke) ‘reünie’ volgt er een korte stilte tussen de tweelinghelften. Vaak is dit bedoeld ter voorbereiding op de Honeymoonfase; de fase van extreme verliefdheid, het totaal in elkaar opgaan, het elkaar ontdekken op fysiek (en seksueel) niveau. De honeymoonfase is een alles verzengende periode waarin men zich helemaal overgeeft aan de ander, omdat men het gevoel heeft ‘thuis’ te (zijn) komen. Als tweelinghelft weet je diep van binnen: ‘ik heb hem/haar eindelijk gevonden’. Maar je ‘begrijpt’ nog niet helemaal wat je nu daadwerkelijk is overkomen.

Helaas duurt de honeymoonfase voor een ieder – voornamelijk voor de tweelinghelft die (wel) bewust is - veel te kort; de “newly rendez-vous” duurt ruwweg tussen de twee en zes maanden. Hierna komen de eerste scheurtjes aan het licht. En verval je in het aantrekken en afstoten, een periode die máánden zo niet járen kan duren.

Aantrekken en afstoten
In de fase van het aantrekken en afstoten krijg je veelal te maken met gevoelens van heimwee, het gevoel geamputeerd te zijn en je begrijpt maar niet waarom de liefde tussen jullie plots ‘afgelopen’ lijkt te zijn. Een ‘einde’ is uiteraard een idee van het brein, want het brein zoekt ‘naar redenen’, naar ‘begrip’. Je kunt het gewoonweg niet verklaren met je logisch beredenerend verstand. En da’s menselijk, zeker, het gaat alleen niet werken, en dat het niet werkt is waarheid. Want Twins zijn energetisch één, op zielsniveau.

Wanneer je (denkelijk) ‘pijn’ wordt gedaan en/of ‘gekwetst’ wordt door je twin kan dit zorgen voor het bekende aantrekken en afstoten, ook wel bekend als de ‘runner’ & ‘chaser’ dynamiek. Voor deze fase van ‘rennen’ en ‘jagen’ zijn we geprogrammeerd én dient uiteraard ook een doel. Maar op een gegeven moment, op hét perfecte Universele moment, stopt de fase van het aantrekken en afstoten. Hierna verval je, indien dat in jullie blauwdruk besloten ligt, in de overbruggingsperiode. Indien de overbruggingsperiode zich na de fase van het aantrekken en afstoten aandient ben je dus nog niet klaar om op (inter)menselijk niveau een ‘relatie’ met elkaar aan te gaan. En dus is een ‘reis naar binnen’ absolute noodzaak.

Voor je op aarde kwam heb je met elkaar afgesproken welke wegen je zult bewandelen. Juist dit brengt vaak onbegrip, spanning en verwarring. Probeer in je eigen kracht te blijven staan en neem intuïtief waar. Het is een denkfout om je twin te zien als iemand die je pijn zou kunnen doen. Probeer naar de ongeheelde stukken in jezelf te kijken. Dat zijn de grote lessen! Het integratieproces gaat niet over één nacht ijs. Stel jezelf open, onderga en ervaar.

Veel tweelingzielen denken dat het de ander is, of de verbinding zelf, dat zoveel pijn brengt maar wat zij niet realiseren is dat het aan hun zelf ligt. Wanneer je elkaar dus aantrekt, en weer afstoot, ervaar je dat de ‘voorwaardelijke’ liefde steeds opnieuw de ongeheelde stukken in jezelf blootlegt. Ook al zie je elkaar in deze fase niet of weinig.
Om tot de uiteindelijke eenheidsverbinding te komen (op fysiek vlak) is dus in feite het ontwaken van het mannelijke en vrouwelijke bewustzijn en je eigen heelwording of heel zijn nodig. Alles diep binnen in jullie heeft te maken met emotionele pijn; het niet geliefd zijn of geaccepteerd worden. En dit mag dus geheeld worden. Tevens ‘leer’ je om totaal los van je andere helft te kunnen functioneren, om je bij jezelf net zo goed te kunnen voelen als bij je Twin. Wanneer je de ander vanuit vreugde kunt koesteren, onvoorwaardelijk liefhebt en hem of haar vanuit natura zijn of haar eigen weg kunt laten lopen ben je Universeel een diploma rijker.

(Bron: Carma Coaching)

Vergeet nooit de energieke en energetische uitwisseling van dat eerste moment, de eerste keer dat je in elkaars ogen keek! Hét moment waarop jij je thuis voelde komen. Zoiets kun je niet wegrationaliseren. Blijf te allen tijde in je eigen energie staan. Het vergt al genoeg van je om je überhaupt staande te kunnen houden. Er wordt namelijk veel van je gevraagd. Je mag een nieuw beeld van liefde neerzetten en bovendien wordt er van je verlangd om de liefde opnieuw te duiden. Je zult met veel vraagtekens komen te zitten. Maar maak van die vraagtekens uitroeptekens. Kortom; blijf in vertrouwen en geef jezelf over. Je kunt het proces én de ander niet beïnvloeden.

Je mag de sluier van illusie en de sluier van afgescheidenheid opheffen, omdat je altijd 1 bent met je tweelingziel. De connectie van de ziel is de werkelijke waarheid van deze verbinding.

Overbruggingsperiode
Na de fase aantrekken en afstoten voel je dat er afstand tussen beiden wordt gecreëerd, en dat je elkaar, al dan niet energetisch, ‘kwijt’ bent. Deze overbruggingsperiode is bedoeld om elkaars polariteiten te verenigen. Je weet wie je andere helft is, je hebt hem/haar kunnen aanvoelen en dwars door hem/haar heen kunnen kijken. Zorg er voor dat je in deze periode dicht bij jezelf blijft. En onthoud dat jullie één zijn: één gesplitste ziel verdeeld in twee lichamen. Als we vanaf dag één met onze andere helft samen zouden zijn geweest dan zouden we niet zo diep naar binnen hebben kunnen kijken om onze ziel te vinden, ons zelfbewustzijn. Deze tijdelijke verwijdering is dus nodig omdat we ons alleen dan kunnen herenigen met onze andere helft. De zielen zijn al met elkaar verstrengeld en levelen met elkaar vanuit pure liefde.

In deze overbruggingsperiode, of ‘stilte’ periode, moet je er voor zorgen dat de liefde voor jezelf blijft domineren of er juist mee aan de slag moet. Het kán namelijk ook de weg zijn naar eigenliefde en zelfrespect! We zijn gewoon voorgeprogrammeerd om in deze tijdelijke verwijdering als individu te groeien.

De transformatie gebeurt los van elkaar, opdat alles kan worden verduidelijkt en samengebracht. Onthoud dat je niet van elkaar afgesneden bent. Onthoud dat je eigenheid een functie heeft gediend en nooit de kern van deze liefde vormde. Onthoud dat het de bedoeling is om samen te vloeien, indien dit in jullie blauwdruk besloten ligt.

Het ego van je zielsliefde is echt niet sterker dan de wil van de kosmos. Of anders gezegd, de wil van het ego is echt niet sterker dan de wil van de ziel! De ziel verlangt naar liefde en harmonie. Als jullie al klaar waren geweest voor elkaar dan waren jullie al bij elkaar geweest. Dus er zijn nog stukken die geheeld mogen worden.

Nee, je raakt elkaar niet kwijt, je bent één, een twee-eenheid. Jullie verbinding eindigt nooit, maar is constant. Je hebt te maken met een heilig contract, een heilig huwelijk en prenataal besloten je andere helft in deze incarnatie te ontmoeten. Klachten kunnen in drievoud worden ingediend aan de hemelpoort. Maar dankzij je zielsliefde ga je wel een geweldige relatie aan met jezelf!

Vanwege jullie (beperkte) ‘vrije keuze’ kan geen enkele paragnost en/of medium je vertellen wannéér jullie (weer) bij elkaar vallen. Het is namelijk aan jou, en ook aan je andere helft, hoe onderhuids jij bezig bent met dingen en zaken. Jij mag je, net als je zielsliefde, (ook) nog aan je zielspad verbinden. Mijn gidsen roepen altijd: “het doel is je leerschool niet, het gaat om de weg ernaar toe, dat zijn de grote lessen. Daarin groei je en groei doet pijn”. Ik meen te denken dat wanneer je zou weten wanneer je met je andere helft zou samenvallen, je dan achterover zou leunen en zou gaan zitten wachten tot hét moment daar is. Maar dan groei je simpelweg niet. We mogen dus al onze condities, verwachtingen en de drang te willen weten hoe het zal ‘eindigen’ opgeven omdat we anders onszelf in de weg staan van wat er nog open moet door onze zielen heen.

Al deze moeilijkheden zijn eigenlijk testjes in onze behoeftigheid, keer daarom terug naar de connectie op zielsniveau. Als je dat doet en doorziet kom je in je hogere vibratie; de voorbereiding op je eigen groei en het ervaren van eenheid met je andere helft en je zielsfamilie.

Tweelingzielen zullen volledig herenigen wanneer pure liefde gereflecteerd wordt. Pas dan komen ze bij elkaar, door wederzijdse liefde.
Zij moeten vanuit het hart open zijn om lief te kunnen hebben, dus niet blokken of ontkennen.

Voor de duidelijkheid, transformeren is een lang en traag proces, vooral voor toeschouwers van buitenaf, hoe close die ook zijn. Wachten tot de transformatie eindelijk volbracht is, zou daarom geen slimme zet zijn. Wachten is ook beïnvloeding en heeft over het algemeen een zwaar vertragend effect op het transformatieproces. Wie wacht ZIT namelijk niet in het moment, maar WIL iets van het moment. En vooral 'wil iets' wat het moment niet biedt. Je zegt eigenlijk tegen het moment: “als je maar opschiet en zo snel mogelijk bent waar ik wil dat het moment is”. Geloof mij, je gooit hiermee zand in je eigen motor. Geduld en vertrouwen zijn je enige stokpaardjes.

De tweelingziel-reis gaat eigenlijk over het constante overgeven aan elk NU moment, in blijvend contact met de visie en emotie van binnenuit van wat er ontwikkelt en zal zijn in dit leven. Alles ontplooit zich in perfectie en het is eigenlijk alleen onze perceptie die het anders wilt zien.Beroemde Zielsliefde-geliefden:

Yoko Ono ♥ John Lennon
Prins Charles ♥ Camilla
Romeo ♥ Juliet
Maria Magdalena ♥ Jezus van Arimatea
Richard Burton ♥ Elisabeth Taylor
Elizabeth Barrett ♥ Robert Browning (London, 19e eeuw)
Marie ♥ Pierre Curie (trouwden in Parijs 1895 en ontvingen in 1903 de Nobelprijs voor hun ontdekking van radium)
Heloise ♥ Abelard
Clara ♥ Robert Schumann (19e-eeuwse componist)
Harriet Taylor ♥ John Stuart Mill
Petrarca ♥ Laura (Italië 1327)
Lilian Steichen ♥ Carl Sandburg (1879-1967, dichter en biograaf van Lincoln)


 
Homepage | FLOOR (privé) | Over Floor | Over mijzelf | CONTACT | LINKS | INZENDINGEN | DAGBOEK | Weblog-artikelen | Ervaringsverhalen | ARTIKELEN | REAKTIES | Psychiatrie (GGZ) | Foto's | VIDEO | Video's Youtube | Video's Privé | VIDEO' S FLOOR | AUDIO | RADIO-OPNAMES | EIGEN MUZIEK | Algemene Site Map
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu